Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 3476 m² bez realitkyKunčice nad Labem - Kunčice nad Labem, Královéhradecký kraj

Kunčice nad Labem - Kunčice nad Labem, Královéhradecký kraj
Cena1 420 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pokud hledáte místo s pozitivní energií, kde byste chtěli prožít celý život, nebo jen stáří, přečtěte si náš inzerát.

Prodáváme dům po rodičích č.p. 11 v Kunčicích nad Labem, včetně stavební parcely č. 61 o výměře 681 m2 a zahrady , parcela č 250 o výměře 2051 m2. Vše zapsáno v LV 79 v katastru nemovitostí, vedeném Katastrálním úřadem pro Královehradecký kraj, katastrální pracoviště Trutnov. K tomu nabízíme pozemek č. 254, výměra 744 m2, manipulační plocha, zapsáno v katastru nemovitostí v LV 330, viz. výše. Celková výměra prodávaných pozemků je 3476 m2.

Dům se nachází v krásném prostředí podhůří Krkonoš, blízko Vrchlabí. Vlastní dům je více než dvacet let neobydlen a jeho obytná část není v současném stavu vhodná k trvalému bydlení. Dům je částečně podsklepen, není připojen na rozvod vody a plynu, má vlastní studnu, která v současnosti slouží pro zalévání zahrady. Hospodářská část bývalé kovárny a chléva muže sloužit jako prostor pro podnikání, či garáž pro několik aut. U domu je krásná udržovaná zahrada s mnoha ovocnými stromy, skleníkem, pergolou, vhodná pro aktivní odpočinek. Nezanedbatelnou součástí je zdravá stodola, která může být přestavěna na rodinný dům.

Obec má školku, 1. stupeň ZŠ, poštu, obchod s potravinami, dvě restaurace, vlakové nádraží a autobusové spojení s blízkou zastávkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520220
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha3 476
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.