Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 90 m² bez realitkyŠeříková, Praha - Malá Strana

Šeříková, Praha - Malá StranaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k podnájmu vybavenou kancelář v prvním patře historické budovy s výtahem v městské části Praha 5, ulice Šeříkova. Kancelář se nachází v bytové jednotce o celkové výměře 120 m2, která sestává ze tří místností, prostorné chodby, kuchyně, koupelny s WC, dalšího samostatného WC a balkonu do vnitrobloku. Aktuálně zde využíváme 1 místnost a se souhlasem vlastníka hledáme někoho, kdo s námi bude zbývající prostory sdílet. Druhá místnost nám slouží pro schůzky s klienty a je k dispozici i pro vaše využití. Třetí, největší, místnost o rozloze cca 30 m2 bude výhradně pro vás. Tato místnost má samostatný vstup přímo z chodby a zároveň přímý vchod do sdílené zasedací místnosti, nebude vás tedy nikdo rušit.

Lokalita v centru, 2 minuty od tram. zastávky Újezd. V přízemí budovy se nachází kavárna s restaurací. Uvedená cena je včetně poplatků za energie a internet. Volné ihned. Pro více informací prosím volejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520264
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.