Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1610 m² bez realitkySlatina nad Zdobnicí - Slatina nad Zdobnicí, Královéhradecký kraj

Slatina nad Zdobnicí - Slatina nad Zdobnicí, Královéhradecký kraj
Cena580 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 460 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pozemek o výměře 1610 m2, v obci Slatina nad Zdobnicí 15km od Říček v Orlických horách, 30km do Deštného v Orlických horách, 20 km do nově budovaného areálu v Orlickém Záhoří. V létě nádrž Pastviny necelých 20 km. Rychnov nad Kněžnou 10 km, Žamberk 10 km. Velmi výhodná poloha v obci. Pozemek leží ve velmi klidném místě na polosamotě, avšak do centra obce k obchodu to je pěšky 10 minut. Malebná okolní příroda a neuvěřitelný klid slepé cesty. Zvláště výhodný pozemek pro umístění mobilheimu nebo stavbu chalupy. Elektrická přípojka na pozemku, voda z kryté obestavěné studánky nebo vrt. Na pozemku je starší stavba - chalupa, která není vhodná k rekonstrukci. Část pozemku rovinatá a část svažitá, situovaná na jih. Pozemek není bez jisté investice, zejména do odstranění stavby, proto nabízím za velmi atraktivní cenu, která odstranění zohledňuje. Při rychlém a bezproblémovém prodeji jsem schopný nabídnout další slevu.

Land with an area of ​​1610 m2, in the village Slatina nad Zdobnicí 15km from Říček in the Orlické Mountains, 30km to Deštné v Orlických horách, 20km to the newly built area in Orlické Záhoří. Pastviny reservoir is less than 20 km in summer. Rychnov nad Kněžnou 10 km, Žamberk 10 km. Very convenient location in the village. The land is located in a very quiet place in the middle, but to the village center to the trade it is 10 minutes walk. The scenic surrounding countryside and the incredible calm of the blind way. Particularly advantageous land for mobilheim or cottage construction. Electrical connection to the plot, water from the enclosed well or well. The land is an older building - a cottage that is not suitable for reconstruction. Part of the land is flat and part sloping, situated to the south. The land is not without some investment, especially the removal of the building, therefore I offer for a very attractive price, which takes into account the removal. In a quick and trouble-free sale I am able to offer another discount.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520292
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 610
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.