Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyŠumavská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Šumavská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 660 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 763 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zrekonstruovaný a moderně zařízený byt v OV. Jedná se o byt v lukrativní části Brna-města, v blízkosti centra (5.minut jízdy autem) 3+kk, o rozloze 74m2 na ul. Šumavská. Byt se nachází v 1NP. Dispozice bytu: předsíň, otevřený kuchyňský kout s obývacím pokojem, ložnice, komora, samostatné wc, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, dětský pokoj. Do všech místností je samostatný vstup. Vybavení bytu: na zakázku dělané bezpečnostní a protipožární dveře s čepy proti vysazení, nová plastová okna s vnitřními žaluziemi, nové dýhované dveře - značky Sapeli, vkusné dekory podlah. Vestavěný nábytek na míru naleznete na chodbě, v dětském pokoji a v ložnici, v ložnici je na zakázku malá knihovna, vše je vyrobeno kvalitní značkou FACEWOOD. Kuchyňská linka na míru je v červeném lesku od značky NADOP, se zabudovanými úspornými spotřebiči značky Bosch (varná deska, digestoř, trouba, myčka a pračka) dále je v kuchyni lednice s mražákem zn. Gorenje a mikrovlnná trouba značky Elektrolux. Moderní koupelna s proskleným sprchovým koutem, topným žebříkem a větrákem.. V bytě jsou provedené nové elektrické a vodovodní rozvody. V celém bytě úsporné žárovky. Vlastní měřiče na vodu, teplo a elektřinu. Podlahy: v kuchyňském koutu, v předsíni, koupelně, na wc a komoře je položená dlažba; v obývacím pokoji, na chodbě, v ložnici a dětském pokoji je plovoucí podlaha. K dispozici internet od UPC a kabelová tv, též od UPC. K bytu náleží dva sklepy (jeden menší o rozloze 4m2 a druhý větší o rozloze 9m2, oba sklepy jsou uzamykatelné na pevné dveře), které jsou vydlážděné, vybavené regálem (na uskladnění kočárku, pneumatiky na auto i na jízdní kola, lyže, nářadí a mnohem více ;-)..

Náklady na bydlení měsíční zálohy za služby (včetně fondu oprav za byt) 3 841 Kč. Byt je situován: dětský pokoj na jižní stranu a ostatní pokoje (ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout) jsou situovány do klidného vnitrobloku. V docházkové vzdálenosti naleznete supermarket (druhý se dostavuje :-), administrativní budovu, lékaře, zubaře, lékárna, školy (ZŠ, SŠ, VŠ), hned několik mateřských státních(i soukromých) školek, dětská hřiště a parky (dostatek zeleně).

Dopravní dostupnost (cca 100 m od bytu) je vynikající: tramvajové spojení, trolejbusové linky (v noci zajišťuje autobusový rozvoz). Parkování možné ve dvoře.

Jedná se o klidnou ulici.

Byt je volný k okamžitému nastěhování. V případě zájmu a dotazů, mne prosím kontaktujte a domluvíme nezávaznou prohlídku, rád Vás bytem provedu a zodpovím Vaše dotazy.

Byt je v bezvadném technickém stavu. Komfortní bydlení i pro náročnější zájemce.

Nekontaktovat z RK - děkuji!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520299
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.