Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 200 m² bez realitkyNová Ves - Nová Ves u Oslavan, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Nová Ves - Nová Ves u Oslavan, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící, cihlový RD v obci Nová Ves, 30 min od Brna. Dům je umístěn v klidné části obce mimo hlavní silnici. Celková rozloha pozemku je 1590 m2.

Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky, každá o velikosti 4+1 se samostatným vchodem. Přízemí domu je kompletně a velice citlivě zrekonstruováno, 2.NP je původní, pouze po částečné rekonstrukci předchozími majiteli. Vhodné pro dvougenerační bydlení, příp. 2.NP jako investice k pronájmu či podnikání.

V přízemí (celkem 105,4 m2) se nachází velká předsíň (12,2 m2), jídelna (19,2 m2), kuchyně (12,7 m2), obývací místnost (22,2 m2), ložnice (11,8 m2), pokoj (12,3 m2, koupelna (4,6 m2), chodba (7,3 m2) a samostatné WC (1,2 m2).

Součástí domu je velký dvůr se zastřešeným dřevníkem, udírnou, prostornou dílnou (25,6 m2), vlastní studnou a dalšími technickými/skladovacími místnosti. Za dvorem následuje velká oplocená zahrada se vzrostlými stromy a krytým posezením. Za zahradou je částečně oplocena další část pozemku vhodná například pro ovocný sad.

Dům je připojen na veškeré IS – voda, plyn, elektřina, kanalizace. Topení je možné plynovým kotlem, k dispozici také kanadská krbová kamna s novým vyvložkovaným komínem. Bezproblémové parkování před domem, případně z boku na vlastním pozemku.

Dům je možné přenechat téměř kompletně zařízený. Cena zahrnuje veškerý právní servis (sepsání a podepsání rezervační a kupní smlouvy, advokátní úschovu). Průkaz energetické náročnosti budovy bude dodán před prodejem, zatím inzerujeme jako G.

Obec Nová Ves má cca 800 obyvatel, nachází se zde mateřská a základní škola, pošta, školní sportovní areál (krytý bazén, tenisové kurty), dva obchody, hospůdky. V okolí je krásná příroda, prameny minerální vody, turistické i cyklo stezky. Obec žije aktivně, funguje Sbor dobrovolných hasičů, sportovní klub, myslivci, rybářský svaz a jiné společenské aktivity. Výhodou je také připojení k internetu prostřednictvím občanského sdružení oslavany.net a IPTV za 390,- Kč/měsíčně.

Rádi zodpovíme jakékoliv dotazy, prohlídky možné po telefonické domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520334
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.