Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyVikova, Praha - Krč

Vikova, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 450 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný, prostorný a světlý byt o dispozici 2+kk (69 m2) v exkluzivní lokalitě Prahy 4 - Krč. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží zrekonstruovaného panelového domu, je po rekonstrukci a je plně vybaven. V bytě naleznete velkorysý obývací pokoj s vybavenou kuchyní (kuchyňská linka, lednice, plynový sporák a pračka) a jídelním koutem (jídelní stůl a 2 židle). Jeho hlavní dominantou je kožená sedací souprava, dále je vybaven LCD televizí s velkou úhlopříčkou a hi-fi systémem. Na chodbě se nachází samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem. Z prostorné ložnice, která je vybavena manželskou postelí s matracemi, nočními stolky, šatními skříněmi a pracovním koutem (pracovní stůl a židle), je nádherný výhled do klidného parku. Podlahy jsou plovoucí, v kuchyni, koupelně a WC je dlažba. Okna jsou dřevěná, některá se žaluziemi. K bytu náleží také komora na chodbě, která je skvělá jako další úložný prostor.

Předností této lokality je perfektní občanská vybavenost přímo v místě (obchody – supermarket Albert a drogerie DM cca 100 m, nákupní centrum Arkády Pankrác a DBK Budějovická cca 1 km, služby, škola, školka, sportoviště, zdravotnická zařízení – poliklinika Budějovická a Thomayerova nemocnice), blízkost parků (Central park Pankrác a Kavčí hory cca. 1,5 km) a Vltavy (Žluté lázně a Podolí cca 2,5 km), výborná dopravní dostupnost (3 minuty MHD na metro Budějovická a Pankrác) a možnost parkování auta přímo u domu. Napojení na hlavní dopravní směry autem je možné díky blízkosti pražské magistrály a Jižní spojky.

Vhodné pro mladé bezdětné páry nebo jednotlivce.

Byt je připraven k nastěhování ihned.

Nájemné je 18 000 Kč za měsíc + 4 450 Kč poplatky a služby za měsíc (včetně elektrické energie a plynu) .

Vratná kauce je požadována ve výši 35 000 Kč.

Pro jakékoliv doplňující informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520492
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.