Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyPraha - Vysočany

Praha - VysočanyVybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 845 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu 2+kk (56,4m2) + balkón (2,2m2). K bytu náleží garážové stání a sklep. Jedná se o novostavbu v Praze 9, ulice Ocelářská 975/45, 5 min od stanice Metra Českomoravská a Vysočanska. V okolí je obchodní centrum ¨Harfa¨ a ¨Fénix¨, O2 Arena. Byt má 2 samostatných wc ve vstupní chodbě, obytnou místnost s kuchyňskou linkou, z místnosti je vchod na balkón, dále je v bytě ložnice s vestavěnou skříní a koupelna s vanou, umyvadlem a wc. V bytě je zabezpečovací zařízení. Dům je součásti dvojbloku, který má vlastní oplocený pozemek, na kterém se nachází dětské hřiště, sportovní hřiště, parčík a parkoviště pro návštěvníky. V celkové prodejní cene- nábytek podle potřeby, nemusíte platit jakykoliv naklady , spojené s provize a DPH. Je to vybornvá investice pro Vaší budoucnost. Všechní otazky Vy možete se zeptat na telefonů. Prodej bytu převážně bez fináncovaní z hypoteky banka, prodej z vlastních zdrojů kupujícího. Napište nebo volejte na whatsApp, viber +79085471193 Liudmila. Prosím realitních makleřu nerušit !

Продаю уютную, новую квартиру 2+kk, 56.4м2, балкон 2.2м2, парковка, склеп для хранения вещей в стоимости продажи. Новостройка находится на Праге 9, Высочаны, ул. Ocelářská 975/45, 5 мин до станции метро Českomoravská или Vysočanská. Добраться до самого центра города, Вацлавской площади на метро займет 15 мин. Рядом находятся ТЦ Harfa и Fenix, O2 Arena. В квартире есть все для комфортного проживания: кухня, спальня со шкафом-купе, ванная комната со стиральной машиной. В продажную стоимость входит -мебель, если Вам необходимо. При покупке квартире Вы не обязаны платить налоги и провизии риэлторам. Это отличная инвестиция для будущего. Продажа преимущественно без финансирования с ипотеки банка, продажа из собственных ресурсов покупателя. Пишите или звоните на viber, whatsApp +79085471193. Около дома - детская площадка, 3 превосходных парка для тренировок и спортивнаые площадки. Людмила.

Риэлторов прошу не беспокоить!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520518
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.