Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyKomořanská, Praha - Modřany

Rezervováno
Komořanská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 2+kk, po stavební úpravě z 1+kk, v osobním vlastnictví, s garážovým stáním a sklepem (jsou již součástí uvedené celkové ceny), v Modřanech, na Praze 12. Celková výměra bytu je 54,1 m2 + balkon 3,2 m2. Byt je bez právních vad.

Bezbariérový byt se nachází v novostavbě cihlového domu z roku 2009, v 1.NP z celkových 5 NP, dolní okraj oken je však až ve výšce více než 4 m nad chodníkem. Byt je nabízen s částečným vybavením (kuchyňský kout, skříně, dle přání ev. rám postele). Dispozice bytu je řešena prostornou předsíní 11,0 m2, koupelnou s vanou o výměře 3,8 m2 a samostatným WC; obývací pokoj cca 22,0 m2 je vybaven kuchyňským koutem s vestavěnou troubou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří a myčkou, ložnice je cca 16,0 m2. Bezpečnostní vstupní dveře, plastová okna se žaluziemi, podlahová krytina PVC (pokoje) a dlažba (koupelna, WC a předsíň), vytápění ústřední z blokové plynové kotelny. Byt je orientován na západ. K bytu náleží garážové stání v 2. podzemním podlaží a samostatný sklepní prostor o výměře 2,3 m2. Průměrné náklady na služby spojené s užíváním bytu včetně příspěvku do fondu oprav (vyjma elektřiny) jsou cca 3 000,- Kč měsíčně.

Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost, výhled do parku s dětským hřištěm a odpočinkovou zónou. Ve velmi krátké pěší dostupnosti najdete téměř veškeré dopravní spojení s centrem a okolím – bus, tram, vlak i přívoz. Sportovní vyžití nabízí nedaleká cyklostezka (Zbraslav – Braník - centrum) s venkovní tělocvičnou, občerstvovacími stanicemi, Freestyle parkem a golfovým hřištěm Hodkovičky. V blízkosti domu se nachází základní i mateřská škola. V blízkém okolí jsou potraviny Albert, drogerie, cukrárna, restaurace, kino Modřany, květinářství, železářství a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520598
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.