Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyPraha - Letňany

Praha - LetňanyVybaveno
Cena6 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardní byt 3+kk (88 m²) s velkou terasou ve třetím nadzemním podlažím novostavby s výtahem. Součástí tohoto prostorného a slunného bytu s ideální orientací na jiho-západ je podzemní parkovací stání a samostatný prostorný sklep (7 m²). Velkou výhodou bytu je přímý vstup ze všech pokojů na příjemnou, klidnou a osluněnou terasu s umělým trávníkem (14 m²) vhodnou k odpočinku i pěstování květin a bylin. Prostorný obývací pokoj je zařízen moderním kuchyňským koutem a kvalitními vestavěnými spotřebiči vč. zabudované myčky a lednice. Zázemí bytu tvoří chodba, koupelna s vanou, oddělené WC a oddělená praktická komora s vestavěnými policemi.

Dům v oblíbeném bytovém komplexu se nachází v klidné lokalitě s výbornou dopravní obsluhou blízko autobusové zastávky (3 minuty chůze). Metro Letňany je cca 5 minut autobusem, centrum cca 30 minut. Skvělá občanská vybavenost v okolí domu vytváří pohodlné a bezpečné bydlení nedaleko centra Prahy avšak v přímém sousedství s přírodou. Dvě minuty chůze se nachází dvě mateřské školky a dětská hřiště, 5 minut chůze velký Letňansko-kbelský lesopark s cyklistickou stezkou, 10 minut chůze základní škola a 15 minut chůze velké obchodní centrum Letňany. Nedaleko domu se nachází rovněž letní koupaliště, krytý bazén a zimní stadion. Cena nemovitosti je včetně garážového stání, sklepa, kuchyně s vestavěnými spotřebiči a dalším vybavením.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520612
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.