Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 90 m² bez realitkyZahradní, Velké Meziříčí - Velké Meziříčí, Kraj Vysočina

Zahradní, Velké Meziříčí - Velké Meziříčí, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu kousek od centra Velkého Meziříčí, přesto na klidném místě. Jedná se o ulici Zahradní. Dům v řadové zástavbě a jedná se o 3+1 (malá kuchyňka). Dále je zde spíž, vstup do sklepa (částečné podsklepení) a schody na půdu. Výměra pozemku je 323 m2 + zahrádka 104 m2. Kromě domu je na pozemku malá přístavba (dílna) a malá kůlnička (dřevník). Zastavěná plocha domu je cca 90 m2. Vedle vjezdu na pozemek je malá předzahrádka cca 80 m2, která částečně zasahuje do obecního pozemku kvůli zachování uliční čáry. Parkování možné před domem na vlastním pozemku a nebo bránou vjezd na dvorek. Pozemek se svažuje směrem ke komunikaci. Na zahrádku za domem se prochází starým dřevníkem.

Objekt je napojen na rozvody elektřiny 230/380V, obecní vodovod, plynovod a kanalizaci. V dřevníku je také studna s vlastním čerpadlem k zavlažování.

Jedná se o krajní část města s dostupovou vzdáleností centra (pešky cca 10 min pěkné procházky podél řeky Balinky). Obchodní centrum Billa stejným směrem 5 minut chůze. Ve městě veškerá občanská vybavenost, MHD, vlaková zastávka nedaleko a možnost napojení na D1. Blízko Balinské údolí, kde je možné pokračovat proti proudu řeky Balinky (Přírodní park Balinské údolí). Na druhou stranu pak Nesměřské údolí. Ideální místo pro sportovce - cyklostezka skoro za domem, sjezdovka Fajtův kopec 2km, hokejový stadion 1km, kousek také stezka na inline do Mostišť a dále... Velice lukrativní lokalita.

Rodinný dům je v horším technickém stavu a není určen k okamžitému bydlení. Nutno vidět a prohlédnout si. Ideální rekonstrukce s možností vybudování obytného podkroví. Ohledně prohlídky prosím volejte v odpoledních hodinách. Realitky nevolat! Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520621
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.