Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2190 m² bez realitkyZáhumení, Suchdol nad Odrou - Suchdol nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Záhumení, Suchdol nad Odrou - Suchdol nad Odrou, Moravskoslezský kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavební pozemek o velikosti 2 188m, parcelní číslo 1916/49 - pozemek se nachází v obci Suchdol nad Odrou, 15min autem do Ostravy. Pozemek se nachází na krásném místě s výhledem na Beskydy. Pozemek je zasíťovaný a nachází se přímo u obecní komunikace, vjezd na pozemek je tedy zajištěn. Pozemek je situovaný v příjemné zástavbě větších vil, nehrozí tedy obestavění "satelitů".

Městys Suchdol nad Odrou poskytuje občanům rozmanitou občanskou vybavenost (ZŠ a MŠ, kulturní centrum, tenisová hala vč. badmintonu, bowling, penzion, množství restaurací, obchody s potravinami apod.) Škola a školka jsou cca 4min chůze od pozemku. Suchdol je také velmi významným železničním uzlem, přímý spoj z Brna za necelé 2hodiny jízdy. Pozemek je vhodný k výstavbě vily s velkou okrasnou zahradou, rekreační prázdninovou rezidenci, popřípadě lze pořídit jako investici (rozdělení pozemku např.) Prosím, kontaktujte mě na emailu pozemeksuchdolnadodrou@seznam.cz, RK NE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520630
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 190
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.