Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 59 m² bez realitkyŘešovská, Praha - Bohnice

Řešovská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Cena4 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 808 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám družstevní byt o velikosti 59,6 metrů. Převod do osobního vlastnictví bude v dubnu 2019. Byt je ve 12. patře panelového domu. Dispozice bytu je 3+kk a k bytu náleží prosklená lodžie z které je nádherný výhled na Prahu. Dům je po celkové rekonstrukci(nový výtah, zateplení budovy, střecha).

Parkování před domem bez modré zóny.Lokalita nabízí klidné bydlení v zeleni,u domu dětské hřiště,v blízkosti školy, školky,gymnázium, veškerá občanská vybavenost, botanická zahrada, ZOO, vycházkové trasy. Autobusová zastávka u domu, na metro Kobylisy 10 minut. V bytě je ústřední topení, měsíční náklady bytu jsou cca. 5.000,-Kč.

Daň z převodu nemovitosti se neplatí.

Cena k jednání.

Buy a 59.6 meter cooperative apartment. Transfer to personal ownership will be in April 2019. The apartment is on the 12th floor of a panel house. The layout of the flat is 3 + kk and the flat belongs to a glassed loggia with a beautiful view of Prague. The house is after complete reconstruction (new lift, building insulation, roof).

Parking in front of the house without a blue zone.Locality offers quiet living in the countryside, near the house playground, near school, kindergartens, gymnasium, all civic amenities, botanical garden, zoo, walking trails. Bus stop at the house, Kobylisy underground 10 minutes. The apartment has central heating, the monthly cost of the apartment is approx. 5.000, -Kč.

Property transfer tax does not apply.

Price to negotiate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520643
Dispozice3+kk
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.