Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 152 m² bez realitkyDlážděná, Praha - Nové Město

Dlážděná, Praha - Nové Město
Cena22 454 000 Kč

Tato nemovitost již od 95 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zimní cena platná do 15.2.2019 ! Byt po nové nadstandardní rekonstrukci situovaný v 6. a 7.NP neorenesančního činžovního paláce s recepcí a parkováním ve vysoce atraktivní centrální lokalitě u Senovážného náměstí. Projekt nabízí mimořádný standard bydlení a předpokládá vysokou úroveň rezidentů a nájemníků. Byty charakterizují kvalitní provedení interiérů, vysoké stropy a vyhlídkové terasy. Vnitřní společné prostory budovy jsou navrženy ve spolupráci s architektonickým studiem architekta Jakuba Ciglera.

Interiér v horní úrovní bytu tvoří prostorná vstupní hala s přilehlou šatnou, otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně se vstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelna a samostatná toaleta. Ze vstupní haly vede schodiště do spodní úrovně bytu, kde jsou dvě samostatné neprůchozí ložnice, každá s vlastní koupelnou, šatna a technická místnost. Dřevěná špaletová okna, dubové parketové podlahy z masivu, designové zařizovací předměty. V ceně nemovitosti je již zahrnuta sklepní kóje a 2 parkovací stání v budově. Je možné přikoupit vyhlídkovou střešní terasu. V rámci projektu je k dispozici privátní wellness a odpočinková zahrada ve vnitrobloku. Klient nehradí daň z nabytí nemovitosti. K dispozici 12.2019.

Lokalita poskytuje možnost relaxačních procházek historickým centrem Prahy a pohodlných nákupů v nedalekém obchodním centru. Množství restaurací a malých obchůdků ihned vedle budovy, hlavní centrální náměstí v dochozí vzdálenosti a další výhody lokality. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520686
Dispozice4+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha152
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.