Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 370 m² bez realitkyChyšky - Květuš, Jihočeský kraj

Chyšky - Květuš, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitost pro ty, kteří hledají soukromí. Cena k jednání.

Nabízím k prodeji nemovitost v obci Kvašťov (Chyšky), kat. úz. Květuš v malebné a ekologicky čisté krajině České toulavy bez rozvinutého průmyslu, v kraji luk a lesů, kde lze nalézt žádaný klid a pohodu.

Jedná se o objekt evidovaný k trvalému bydlení užívaný jako rekreační, který je možné rekonstruovat či přestavět k různým účelům včetně trvalého bydlení nebo podnikání, protože skýtá velký potenciál vzhledem k budoucímu užití.

Nemovitost tvoří 3 budovy situované do písmene U na pozemku o výměře 2474 m2 (zast.plocha a nádvoří) a zahrada o ploše 1400 m2. Oba pozemky se svažují na východní stranu, sluneční svit od rána do pozdního odpoledne v různé intenzitě. Protože je zahrada dobře založená a udržovaná, uzavírá plochu dvora a celý

objekt poskytuje naprosté soukromí, přestože je umístěn ve středu klidné vesničky s dalšími 17 objekty. Příjezd k nemovitosti navazuje přímo na obecní komunikaci.

Celý objekt tvoří 3 budovy – 1 obytná a 2 hospodářské. Stavebním materiálem je převážně kámen, částečně i cihly a tvárnice a dále dřevo.

Obytná budova o vel. cca 170m2 (9x20) má 3 roky novou střechu s betonovou taškou a paropropustnou fólií, rekonstruovaná komínová tělesa a je částečně podsklepená. Je zde umístěna velká místnost – světnice, dále kuchyň a komora, předsíň, původně tzv. černá kuchyně přestavěná na sociální místnost (sprcha, WC, bojler) a 2 verandy (přední-vchodová a zadní-relaxační). V předsíni je umístěno schodiště do obytného podkroví (hala, 2 pokoje, sociální místnost a půda), které je v původním stavu z 80tých let a je určeno k rekonstrukci. Rozvod elektřiny po rek., topení na tuhá paliva - v kuchyni kamna, ve světnici je fungující pec na ležení vytápěná krbovými kamny.

1. hospodářská budova tzv. chlévy byla používána jako dílna a sklad, má vel. 100 m2 (8x13) a má 7 let starou střechu z pálené tašky.

2. hospodářská budova – stodola byla zmenšena na ½ a má původní vlnitou eternitovou střechu z r. 1990 a s využitím jako garáž a kůlna na dřevo. Z nezastřešené části zůstaly zachovány obvodové zdi, které tvoří zákoutí vhodné k vybudování např. krbového posezení, letní kuchyně, dalšího přístřešku apod.

Objekt má vlastní studnu odpovídající původním účelům a vlastní septik. Přívod elektřiny přes tzv. „nástřešák“ – naplánováno umístění do země.

Dojezdová vzdálenost do Prahy 85km, Tábora 25km, Písku 40km. V blízkosti ski a golf areál Monínec (15km).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520850
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha370
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.