Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyVeverkova, Praha - Holešovice

Veverkova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Pronajmu kompletně zařízený byt 2+1 v blízkosti Letenských sadů (cca 3min. pěšky). Byt o rozloze 78m2, se nachází ve 4. patře činžovního domu s výtahem.

Byt se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s pracovním koutem, ložnice s francouzskou postelí, koupelnou s vanou, toaletou a pračkou s parní funkcí. Samostatná kuchyň pak nabízí, jídelní stůl, indukční varnou desku s digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem, horkovzdušnou a mikrovlnou troubu. Součástí je i veškeré nádobí.

Byt dále disponuje parketovými podlahy, bezpečnostními dveřmi s trezorovým zámkem a spousty úložných prostor. V obývacím pokoji se nachází ozvučení pro domácí kino, po dohodě lze zanechat i TV. Část světel je na dálkové ovládání.

jedná se o klidnou lokalitu s perfektní dopravní dostupností - zastávka tramvaje Strossmayerovo náměstí, nebo stanice metra C-Vltavská. V blízké vzdálenosti Letenské sady nebo Královská obora Stromovka.

Byt je ihned k dispozici

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520925
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.