Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 104 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné41 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce41 000 Kč


Nadstandardní, kompletně nově zrekonstruovaný byt s nádherným přímým výhledem do Sadů Svatopluka Čecha a přilehlého parku Jiřího z Poděbrad.

Vinohradský byt je situován ve 2. patře zrekonstruovaného činžovního domu s novým výtahem a končící rekonstrukcí komunálního prostoru ve dvoře domu. Atraktivní klidná rezidenční lokalita s rychlým spojením do centra, 300m od tramvajové zastávky a stanice metra Jiřího z Poděbrad.

Interiér tvoří prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a kompletně zařízenou kuchyní.

Dvě ložnice jsou situovány do klidného vnitrobloku, hlavní ložnice s vlastní koupelnou, sprchovým koutem a toaletou. Druhá koupelna s vanou je spolu s toaletou pro hosty přístupná z hlavní chodby.

Vzdušné místnosti, zachované původní prvky, vysoké stropy, nová okna, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, dva plynové kotle, podlahové vytápění, dva velké úložné prostory nad oběma koupelnami, technická místnost, vestavěná skříň v chodbě.

Sklep k dispozici. Bezproblémové parkování na ulici. Celkové poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií cca 3250 Kč měsíčně. K dispozici od cervence. 2018.

This is a brand-new, fully refurbished high standard 2-bedroom flat offering beautiful views of the Park Svatopluka Cecha and the adjacent square of Jiriho z Podebrad. Situated on the second floor of a renovated residential building with a lift. The flat is boasting with light and traditional features. Well located on a quiet street in the highly sought after neighbourhood of Vinohrady and just 300m from the tram and metro station Jiriho z Podebrad with a quick connection to the city centre.

With windows on both sides, the key feature of this flat is the large and light living room space connected to a fully fitted kitchen and dining area overlooking the park. Both bedrooms are facing the quite and green courtyard, equipped with a communal terrace and garden. The en-suite bathroom from the master bedroom features a walk-in shower and toilet while the second bathroom with bathtub, a guest toilet and a utility room are accessible from a large entrance hall.

The flat offers beautifully preserved original details such as plugs and light switches, high ceilings, large windows, solid wood parquet floors and tiles, as well as a new security entry door, 2 gas boilers, underfloor heating, a dishwasher and large storage spaces above both bathrooms. A cellar is included. Easy parking on the street. Common building charges and utilities around CZK 3250 per month. Available from August 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520989
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha104
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.