Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyJezuitská, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Jezuitská, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu na letní sezonu od 20.6. do 30.9.2018 krásný prostorný byt 2 + kk v památkové zoně historickém centru Litoměřic v domě po měšťanech ze 17. století.Byt je kompletně vybaven, je po rozsáhlé rekonstrukci v roce 2017.

Byt tvoří vstupní hala, kuchyně s jídelním stolem, obývací pokoj a ložnice ve výklenku místnosti. Wc a koupelna jsou oddělené, v koupelně je vana a sprchový kout.Spotřebiče - pračka a myčka jsou umístěny v kuchyni. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci.

Cena 15 000 Kč měsíčně včetně poplatků, vratná kauce 30 000 Kč.

Veškeré náklady je nutné uhradit před započetím nájmu.

V blízkosti domu jsou kostely, divadlo, restaurace, vinárny, náměstí je vzdáleno cca 1 minutu chůze. Litoměřice je oblastí turistického ruchu s velkým množstvím cyklostezek, historických památek, nabídkou kultury a možností výletů do nedaleké přírody. Praha je cca 50 minut autem.

Dům se nachází ve 2. patře bez výtahu. Parkování možné na Mírovém náměstí.

Spacious luxurious one bedroom flat for rent for the summer season / 20.6.-30.9. 2018/. The flat is completely furnished, based in an old burgher house full of character, located in a historical centre of royal town of Litoměřice, immediately next to the main square.

The flat has been recently completely renovated.It consists of a living room, bedroom with a double bed, kitchen with dining table, dishwasher and washing machine. Bathroom has both, shower as well a bath, toilet is located separately.

Rent /bills included/ is 15 000 CZK per month and a returnable deposit is 30 000 CZK. All payment has to be paid in advance.

There are historical sights in the area, theater, cinema, many restaurants, many cycle paths and hiking possibilities. Connection to Prague is 50 mins, supermarkets within walking distance. Parking available on the square next to the accommodation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521106
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.