Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyHálkova, Děčín - Děčín, Ústecký kraj

Hálkova, Děčín - Děčín, Ústecký kraj
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Pronajmu krásný slunný byt 3+1 po rekonstrukci (rekonstrukce v roce 2017) v centru města Děčína a zároveň v naprosto klidné a tiché oblasti. Jedná se o velmi vyhledávanou lokalitu. Byt se nachází ve 4. podlaží bez výtahu. Byt má novou kuchyňskou linku včetně nových spotřebičů. V celém bytě jsou plastová okna. Byt je včetně balkonu s venkovní elektrickou zástrčkou pro případné grilovaní. Součástí je i sklepní koje (čistá, suchá). Sdílená zatravněná zahrada. Společné prostory - sušárna. Byt v tomto domě je mimo povodňovou oblast. Celý dům je zateplený. Dům je také velmi klidný. Parkování je možné hned u domu.

V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost - autobusová zastávka a večerka hned vedle domu, škola, školka, nemocnice, restaurace, obchody, centrum města, les, dětské hřiště, řeka Labe, kulturní dům Střelnice - vše max 5 minut pěšky.

Vratná kauce je pouze 17.000Kč. Požadovaná částka je 11.500Kč (zahrnuje nájem, fond oprav, vodu, teplo, pojištění a navíc extra předpokládaný měsíční přeplatek 500kč na zálohách - vypočítáno dle dlouholetých zkušeností z tohoto bytu pro 4 člennou rodinu). Nájemce si hradí extra navíc zálohy na elektrickou energii ve výši cca 800kč/měsíc, která jako jediná je psaná na nájemce.

Hledám spolehlivé, zodpovědné a klidné nájemníky (zejména z toho důvodu, že celý dům je velmi tichý a sousedi bezproblémoví, proto mi záleží, aby i noví nájemce nerušil klid a pohodu v domě).

Pouze nekuřákům a bez zvířat.

Možnost nastěhování od 1.4.2020

Kontaktujte mě prosím mailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521110
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Plocha72
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.