Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 95 m² bez realitkyKrátká, Buštěhrad - Buštěhrad, Středočeský kraj

Krátká, Buštěhrad - Buštěhrad, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 529 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitost byla postavena a kolaudována v roce 1952 v bloku devíti rodinných řadových domů. Příjezd je po asfaltové místní komunikaci. Stavba je vnitřní dům postavený v rovinatém terénu s předzahrádkou, je zděný z cihel nebo z tvárnic, má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží s nevyužitým podkrovím. Strop tvoří vodorovné prvky krovu, stropy jsou s rovným podhledem, příčky z cihel, sedlová střecha s mírným sklonem, střešní krytina z plechových plátů, omítka je barvená minerální nezateplená, funkční klempířské prvky – plechové okapy a svody, okna plastová. Vytápění domu je ústřední teplovodní plynové nebo lokální na tuhá paliva (v přízemí domu jsou krbová kamna). Ohřev teplé vody kombinovaným plynovým kotlem, rozvody studené a teplé vody jsou provedeny. Podlahy: betonové povrchy kryté PVC nebo plovoucí laminátová podlaha, obložené betonové schodiště do sklepa a do patra. Napojení je provedeno na veřejný vodovod, kanalizaci, elektrosíť 230 V, plynovod.

Dispoziční řešení: v přízemí je chodba, kuchyň, obývací pokoj, koupelna s umývadlem a sprchovým koutem, samostatné WC, v 1. patře je malá šatna a dvě místnosti, malý balkon, podkroví je neobydlené - možnost dodělat .Ve sklepě domu je technické zázemí a sklad. Stavebně technický stav domku je úměrný stáří a průběžné dobré údržbě. Rodinný dům s příslušenstvím s venkovními úpravami a vedlejšími stavbami tvoří jeden funkční celek: zděná garáž v uliční čáře Krátké ulice s plastovými vyklápěcími vraty. Oplocení drátěnkou v rámu na podezdívce, zpevněné betonové plochy, plechová vstupní vrátka. Zahrada na západní straně domu je o výměře 99 m2

Město Buštěhrad má veškerou občanskou vybavenost a velmi dobrou dopravní dostupnost autobusem Kladno-Praha.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521440
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.