Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyJana Maluchy, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Jana Maluchy, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu částečně zrekonstruovaný byt s prosklenou lodžií 3+1 68m2 na ulici Jana Maluchy 37 (5. patro). Byt se nachází v klidné lokalitě s krásným výhledem. Veškerá občanská vybavenost je v blízké vzdálenosti. Hromadná doprava 8 minut pěší chůzí, Tesko 8 minut pěší chůzí. Dětské hřiště, škola, školka, obchod 100m od domu. Byt je z větší části vybaven.

Dům je po celkové revitalizaci (plastové okna, zateplení, výtah …)

Součástí je: Vybavená nová kuchyň s vestavnými spotřebiči, (kachle, mikrovlnka a lednice není vestavná). Obývací pokoj (plovoucí podlaha, velká rozkládací sedačka, obývací stěna, menší LCD TV), ložnice (plovoucí podlaha, klimatizace, skříň, manželská postel, noční stolky), Dětský pokoj (koberec, skříň dětská postel, police)Koupelna (kachle, pračka, skříň, vana), předsíň (kachle, skříň, komoda botník), WC.

Součástí je i sklep. V případě zájmu možnost odkoupení.

Cena nájmu je 10000Kč/měsíc včetně služeb (2 osoby – každá další osoba +500Kč). Přihlášení na družstvu cca 2000Kč jednorázově (je zde možnost trvalého bydliště).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521566
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.