Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyHlubocká, Praha - Jinonice

Hlubocká, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 812 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Dlouhodobě pronajmeme byt 3+kk v Jinonicích, čtvrť Botanica, v bezprostřední blízkosti Německé školy v Praze. Byt je prozatím zařízený pouze částečně, dovybavení možno dle dohody s nájemcem. Výborná dispozice pokojů - 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a WC a ještě samostatné WC. Celý byt je obklopen velkou terasou, celkem 42 m2. Výborná klidná lokalita, pěší vzdálenost na metro Nové Butovice. K bytu náleží také parkovací stání v podzemní garáži a sklep.

2-bedroom appartment for long term rent. Perfect location near the German school in Prague, in walking distance from metro station Nove Butovice. 2 bedrooms, living room with kitchen, huge terrace (42 m2), bathroom with WC and another separate WC. At the moment the appartment is only partly furnished but can be fully furnished based on agreement with tenants. The appartment has own parking space in the underground garage and a cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521754
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.