Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitkyKounice - Kounice, Středočeský kraj

Kounice - Kounice, Středočeský krajVybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám k prodeji dvoupatrový rodinný dům po rekonstrukci na dva vstupu v exkluzivním starozitnem stylu v obci Kounice ,76 u Prahy. (289 15) . TATO CENA JE BEZ VYPOCTU PRAVNICH SLUZEB,-USETRITE SI 250 000KC,-!!!!

Muzete si porovnat cenu s SREALITY- DUM V KOUNICICH.

plocha činí cca 150 m2. upresnenit si muzete v katastru nem.

V 1.NP se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj s krbem, prostorná ložnice s topením v podlaží, koupelna s vanou a WC,hodba, pračka.

1.NP DAVAME DO PRONAJMU NA BUKINGU - NICE HOUSE IN COUNTRY STYLE NEAR PRAGUE - A JE TO DOBRY PRIVYDELEK-CCA 25 000 MESICNE.

V 2 NP se nachází 3 pokoje-2 loznice a obyvaci pokoj,jsou maji klimatizaci na topeni v zime az do -15 stupnu!V lete to pekne se ochladi.Velká šatna a koupelna s vanou a WC. Dům je napojen na vodu,verejne kanalizaci a elektřinu. Voda je ohřívána elektrickým bojlerema. Topení zde je na tuhá paliva v krásným krbu s výměníkem a se da ohřívat oba patra. Pozemek je oplocený a má krásný dvorek se stodolou a saunou.Vodu pro bazen a venkovni pouziti se muzete pouzivat ze studny hloubkou cca 10-15 metru a nikdy to neuschne!

V místě je částečná občanská vybavenost: mateřská školka, škola, pošta, nákupní středisko, restaurace a možnosti sportovních a rekreačních aktivit: tenisové kurty, fotbalové hřiště + hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště, nohejbalové hřiště. Ostatní vybavenost je ve 4 km vzdáleném Českém Brodě, kam jezdí pravidelné autobusové spoje (PID). Je odtud výborná dopravní dostupnost do Prahy - vlakem z Českého Brodu (35 min. Masarykovo nádraží) nebo autem po D11 (Černý Most 15 minut).

Pro bližší informace mě prosím kontaktujte me email- hagensro@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521889
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.