Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Nad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný byt 2+kk v Bystrci v 1.patře zrekonstruovaného menšího nájemního domku v původní staré a klidné části.Byt je plně vybaven-pračka,lednice,sporák,postele,skříně,sedačka,stůl,židle....Byt má vlastní bojler,vodoměr i elektroměr,okna plastová,podlaha dlažba,koberec,k dispozici dvorek k posezení a sklep.MHD,přehrada, obchody,pošta-vše 3min chůze. Topení a internet jsou zahrnuty v ceně.Vratná kaucie 10.000,-Kč.Volný od...... RK prosím nevolat!

We offer for a long term rent a nice apartment 2 + kk in the 1st floor of a renovated smaller rental house in a quiet old part.The apartement is fully furnished-washing machine,fridge,stove, beds,wardrobes,sofa,table,chairs ....The apartment has its own boiler,water meter and electricity meter,plastic windows,floor-tiles, carpet,a backyard for relaxing and a cellar.Heating and internet are included in the price.Pabl.transport-tram,bus, trolley bus,the Brno dam,shops, post-3min walk.Refundable deposit 10,000,-Kč.Free from ......

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5219
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.