Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 78 m² bez realitkyTrnkova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Trnkova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt 4+1 v os. vlastnictví v klidné části ulice Trnkova. Panelový dům po celkově rekonstrukci v roce 2013 (zateplení, nová střecha, nový výtah, nové interiéry, nové lodžie, nové stoupačky v plastu). Byt je ve 4. patře z osmi celkových, dům je samostatně stojící, má jen jeden vchod.

Bezprostředně před domem je mateřská školka, ihned za ní je základní škola. Těsně u domu je několik menších a jedno velké parkoviště. V dosahu 5 - 10 minut chůze jsou 4 supermarkety a zastávky MHD (bus i tram). V blízkosti je pošta, dvě lékárny, dětské zdravotní středisko, dvě fitness centra, několik dětských hřišť a další školky…

Byt má rozlohu 78 m2 včetně zasklené lodžie a sklepní kóje. Jádro je vyzděné, okna jsou plastová se sítěmi proti hmyzu. Být má klimatizaci. Součástí bytu je i prostorná komora užívaná jako šatna a spíž zároveň, v komoře jsou vestavěné regály. V chodbě jsou vestavné skříně. Předsíň, spojovací chodba, sociální zařízení i kuchyň mají dlažbu.

Byt bude k dispozici přibližně od ledna 2019.

I sell the apartment 4+1 in quiet part of the Trnkova street. The house was completely refurbished in 2013 (thermal insulation, new roof, new elevator, new interiors of the house, new water piping in plastic...). The flat is in 4-th floor of eight.

There is kindergarten right in front of the house, the elementary school is directly behind the kindergarten. Couple of smaller and one large parking place are right at the house. Four supermarkets are 5 - 10 minutes by walk, also the public transportation (bus and tram) stations are in the same reach. The post office, two pharmacies, two fitness centers, a many child playgrounds and couple of other kindergartens and elementary schools are very close to the house.

The flat has 78 sqm area including enclosed balcony closed by windows and basement. Windows are framed in plastic with nets against insect, the wardrobe room and pantry with built-in racks is available. The flat is air-conditioned.

Tha flat will be available in January 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522048
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.