Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Vrchlického, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 267 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám světlý, prostorný byt v OV, 2kk 50m, v udržovaném cihlovém domě (nová střecha, stoupačky, okna). K bytu náleží sklepní kóje. SVJ plánuje výstavbu výtahu. Byt má dvojkřídlé bezpečnostní dveře. Ve vstupní chodbě je praktická kuchyně na míru. Odtud se vchází do samostatné ložnice a do prostorného obývacího pokoje. Je tu také šatna, kterou lze ale snadno odstranit a zvětšit tak prostor hlavní místnosti, popř. sem přesunout kuchyňský kout. Ohřev vody karmou, vytápění lokální plynové. Energet. náročnost uvedena G, protože není k dispozici štítek. Ve skutečnosti je byt energeticky velmi málo náročný (silné zdivo, nová okna). Prostorná koupelna, WC samostatné. Podlahy jsou pokryty parketami a dlažbou, stropy 290cm vysoké. Velká okna směřují na jih do vnitrobloku - světlo, klid. Vynikající lokalita kousek od metra Anděl, jen 3 minuty chůze od tram Klamovka.

A pleasant flat, 50m sq, in an apartment building from the 1930s, kept in good condition - new roof, electricity and piping, new windows. Construction of lift is planned within 1 year. Personal ownership. Entrance hall with a cozy kitchen and two spacious rooms. Ceiling height 290cm, large windows facing south, courtyard part of the block - quiet and plenty of light. Security flat door, wooden floors in the rooms, tiles in hall and bathroom. Escellent location near metro Anděl, the flat is just 3 minutes walk from tram Klamovka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522068
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.