Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkySanderova Street, Praha - Holešovice

Sanderova Street, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Každý jeden z nás hledá ideál. Ideální byt v ideální čtvrti. Kde bude klid a život zároveň. Tak přesně to je byt v Holešovicích, Marina Island v ulici Sanderova.

66 metrů čtverečných v sedmém patře s výhledem na Vltavu, Muzeum, Žižkovskou věž a na Nemocnici na Bulovce. Výhled i snídani si užijete na luxusní sedmnácti metrové terase. V bytě je samozřejmé plně vybavená kuchyň s myčkou, mikrovlnkou, troubou a pračka. Byt je 2kk, nezařízen. V bezprostřední blízkosti se nachází zastávka Maniny nebo zastávka Dělnická, Palmovka.

Holešovice jsou skvělá čtvrť plná kaváren, restaurací, parků (Stromovka, Letná) a v přímen kontaktu s řekou.

Nájem tvoří nájemné ve výšce 21.500, poplatky 4.500, elektrika a internet 1.000. Celkově měsíčně 27 000 korun. Prohlídky jsou možné pouze tenhle týden, po domluvě.

Live life by the river. Live life at Marina Island.

Are you looking for an amazing apartment in Prague? We are offering a beautiful apartment in heart of Prague wrapped in striking views of downtown and the Vltava River and within walking distance to an eclectic menu of Coffee places, creative businesses and evening hot spots. One bedroom apartment on 7th floor of award winning complex in Holesovice. 66m2 (740 ft sq.) with 17.5 m2 (190 ft sq.) terrace where you can enjoy your breakfast with river view. Apartment has fully equipped kitchen. Yellow and Red metro stations just 5 min away.

Monthly rent: 21.500 CZK plus 5.500 CZK utilities. Available now!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522130
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha66
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.