Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyVaršavská, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký kraj

Varšavská, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmeme dobře situovaný, světlý a tichý byt 2+kk s velmi dobrou dostupností do centra města (5 minut chůze). Okna na sever a jih. Byt je po kompletní rekonstrukci. Nachází se ve vyvýšeném přízemí činžovního domu v bezprostřední blízkosti cyklostezky u řeky Labe. Bezproblémové parkování v ulici. Částečně vybaven. Byt má vlastní vchod oddělen od zbytku domu.

Energie jsou účtovány dle vlastního měření pro každý byt (vodoměr, elektroměr, kalorimetr). Máte tak jistotu, že opravdu platíte to co spotřebujete. Byt je vytápěn společným kondenzačním plynovým kotlem - druhý nejúspornější druh vytápění. Wifi internet od firmy VogelNET 8 Mb/s 200 Kč až 32 Mb/s za 500 Kč bez počáteční investice (anténa již nainstalována). Ohřev vody je realizován vlastním bojlerem pouze pro tento byt - k dispozici tak máte levný noční proud.

Byt je vybaven kvalitně - linka a umyvadlo IKEA, záchod Jika, LED osvětlení v celém bytě. Nemusíte tak mít obavy ze závad způsobenými nekvalitními výrobky z OBI a podobných. Podlahová krytina je PVC s lištami kolem stěn pro snadnou údržbou.

V případě zájmu lze pronajmout malý kus zahrady, případně v budoucnu vlastní garážové stání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522192
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.