Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyMstětická, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský kraj

Mstětická, Zeleneč - Zeleneč, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 575 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme útulný ateliér o dispozici 2+kk (43,3 m2) umístěný v cihlovém zrekonstruovaném domě v Zelenči. Ateliér byl nově vybudován v r. 2015 v částečně zapuštěném suterénu bytového domu. Ateliér je uzpůsoben k bydlení a tvoří jej obývací pokoj, kuchyně (nová kuchyňská linka), ložnice, koupelna a vstupní předsíň. Celý prostor byl nově vybudován v r. 2015 - nové rozvody vody, elektřiny, odpadu, podlahy obytných pokojů a kuchyně tvoří plovoucí podlahy, v předsíni a koupelně je položena keramická dlažba. V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta, umývadlo, otopný žebřík a elektrický bojler na ohřev vody. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy (ohřev vody a vytápění na noční proud). K ateliéru dále přísluší sklepní prostory. Bytový dům prošel rovněž nedávnou rekonstrukcí - zateplení, nová fasáda, nová plastová okna, nová střecha.

Obec Zeleneč se nachází těsně za hranicí Prahy a disponuje kompletní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, pošta, restaurace, sportoviště...). Velikou výhodou obce je železniční spojení Zelenče s Prahou (přímé spojení na Hl. nádraží trvá pouhých 21 minut). Zeleneč je vysoce populární lokalita v těsné blízkosti Prahy, a to zejména mezi mladými rodinami s dětmi. Parkování je bezproblémové přímo u domu. Nabízený ateliér si díky jeho poloze dovolujeme doporučit rovněž jako vhodnou investici za účelem pronájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522424
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha43
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.