Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyKatovická, Praha - Bohnice

Katovická, Praha - Bohnice
Cena2 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 256 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi pěkný, slunný byt v Bohnicích, dispozičně řešen jako 2+kk, o podlahové ploše 44 m2. Byt sestává z předsíně s vestavěnou skříní, koupelny s WC, ložnice, a z prostorné místnosti s kuchyňskou linkou na míru. K bytu náleží sklep.

Do bytu se od výtahu vchází nejprve do chodbičky, společné pro 3 byty, dveře jsou protipožární - vstup ke 3 jednotkám. V domě je výtah.

Krásná lokalita Bohnic, umožňuje klidné a příjemné bydlení. Nachází se zde kompletní občanská vybavenost, např. supermarkety Albert a Billa v docházkové vzdálenosti, lékárna, malý pivovar, kadeřnictví, stříhání psů, plavecký areál Šutka. Lesoparkem lze dojít až do Holešovic, Drahaňské údolí 15 min., poliklinika Mazurská 2 zastávky MHD. Z druhé strany domu se nachází velká terasa, před domem je dětské hřiště. V okolí domu jsou k dispozici cyklostezky.

Bytová jednotka je v družstevním vlastnictví, s nesplacenou anuitou 300 000 Kč. Anuitu lze splatit jednorázově (nebo vždy k 1. prosinci lze uhradit navíc libovolnou část anuity). Po splacení anuity je možné byt převést do OV. Koupi bytu lze financovat hypotečním úvěrem.

K bytu náleží nízké měsíční poplatky. Výborná dopravní dostupnost, metro Kobylisy jen 7 min., zastávka autobusu Odra a obchodní centrum ve vzdálenosti 1 min. chůzí od domu. PENB zajišťujeme, zatím uvádíme dle zákona energetickou třídu náročnosti G.

Byt je vhodný ke klidnému bydlení v oblíbené lokalitě Pražských Bohnic, a nebo i k pronájmu, jako skvělá investiční příležitost. Vzhledem k tomu, že se jedná o převod družstevního podílu, neplatíte daň z nabytí nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522583
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.