Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyVavřinecká, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Vavřinecká, Brno - Komín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce17 250 Kč


Pro solventního nájemce nabízím pronájem bytu v rezidenčním projektu Farská zahrada v idylické části města Brna - v Komíně.

Po odemknutí vchodových dveří vstoupíte do prostorné předsíně s italskou dlažbou a pokračujete buď do koupelny se sprchovým koutem a záchodem, kde naleznete na bosou nohu příjemnou dlažbu a sanitární zařízení, nebo do skutečného centra bytu, kterým je obývací pokoj s kuchyňskou linkou (25 m²) a navazujícím francouzským oknem, které je branou na velkoryse řešenou terasu, z níž je výhled na celou historickou část Komína a okolní lesy. Celková obytná plocha bytu je tedy 37 m².

Byt je vybaven kuchyňskou linkou, jejíž součástí je lednice s mrazákem. Celý byt je vytápěn vlastním kotlem, který ohřívá i teplou užitkovou vodu.

Lokalita je vhodná především pro ty, kteří dávají přednost bezproblémové dostupnosti centra města, kvalitnímu, modernímu a funkčnímu bydlení a zároveň mohou využít blízkosti rekreačních oblastí podél řeky Svratky a Brněnské přehrady. Oblast bydlení je obslužná několika spoji MHD, které spojují bydlení se všemi důležitými dopravními, kulturními i obchodními uzly města. Lokalita má veškerou občanskou vybavenost.

Cena: nájemné 9.500 Kč plus 2.000 Kč za zálohy na služby. Vratná kauce ve výši 1,5 násobku nájemného. Preferuji dlouhodobé nájemce.

K dispozici od 1.7.2018.

Kontakt pro vážné zájemce ‎+420 774 979 709

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522620
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.