Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Přenechám pronájem bytu na skvělé lokalitě v centru Prahy - Václavské náměstí minutu chůze, hlavní nádraží 3 minuty, metro Muzeum 4 minuty, Můstek 8 minut.

Byt se skládá ze vstupní haly, ze které je vstup na oddělenou toaletu, dále do špajzu, kuchyně s koupelnou a do hlavní místnosti. Topí se plynem (nové topidlo). Upřímně říkám, že nevýhodou bytu je umístění kuchyňské linky v koupelně. Odděloval jsem paravanem. Výhodou je ovšem perfektní lokalita a skvělá cena.

Získání pronájmu (odstupné) a úpravy bytu mě vyšly na mnoho peněz (do bytu jsem zakoupil novou podlahu, novou kuchyňskou linku, vyčistil silně znečištěné stropy a stěny v kuchyni, vymaloval, apod.)

Vzhledem k mým investicím požaduji odstupné 35 000 Kč. V ceně je ale přenechání chladničky, postele (3 měsíce, pozn. bez matrace), pohovky (3 měsíce), komody, stolu a dvou židlí. Nájem je na danou lokalitu neuvěřitelně nízký a proto se Vám investice vrátí již v prvním roce. Pro více fotografií či sjednání prohlídky mě kontaktujte. Volné téměř okamžitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522633
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.