Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyHlavní, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Hlavní, Bašť - Bašť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 157 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba rodinného domu v Bašťi u Prahy. Dům z roku 2014 je koncipován jako 5+kk. V domě jsou 2 koupelny, obě s WC značky Concept. V celém přízemí je podlahové topení. Dům je vytápěn elektrokotlem PROTHERM a náklady na elektřinu jsou velice nízké. Ohřev vody bojlerem DRAŽICE. Celkové měsíční náklady (voda, topení, elektřina) pouze 2500,- Kč. Energetická třída B. Dům je připraven na připojení krbové vložky. Kolem domu je zámková dlažba a je zde několik parkovacích stání. Dům se nachází ve velmi klidné části obce Bašť. V obci je MHD s rychlou a dobrou dostupností Prahy. Rozloha pozemku je 775m2. Pozemek, na kterém se dům nachází, je součástí komplexu 3 pozemků. Pozemek je obestavěn zděným plotem a poskytuje tak soukromí a klidné zázemí.

V 1. NP se nachází vchod do domu s bezpečnostními dveřmi a zádveří, koupelna s WC + sprchový kout od Siko a místo pro pračku/sušičku, koupelnové topení - žebřík. Dále je zde další místnost - technická, s elektrokotlem PROTHERM a bojlerem DRAŽICE. Technická místnost poskytuje též prostor pro uskladnění. V největší místnosti je prostor pro velký obývací pokoj s kuchyňským koutem 49m2 a přímým vstupem na terasu a zahradu. Vstup na terasu a zahradu je umožněn velkými designovými okny koncipovanými do tvaru L o velikosti 2,3m x 1m, které celý prostor prosvětlují, zároveň poskytují příjemný výhled do zeleně a umožňují moderní a praktické propojení exteriéru a interiéru. V obývacím pokoji najdeme též místo-přípravu pro krbovou vložku, kterou je možné zapojit do okruhu vytápění. Celé 1. NP je osazeno LED bodovým osvětlením, např. v obývacím pokoji a kuchyni je 29 designových LED bodových světel. Podlahy v 1. NP jsou nadstandardně osazeny dlažbou, místo původně plánované plovoucí podlahy. Veškeré dveře v objektu jsou zn. SAPELI.

Z 1. NP do 2. NP vede krásné schodiště s dlažbou a nočním osvětlením.

V 2. NP se nachází prostorná chodba se vstupy do 4 samostatných pokojů a koupelny s WC. Jednotlivé pokoje jsou velmi pěkně a prakticky situované, světlé, ideálně k využití jako ložnice, dětský pokoj, pracovna, šatna. Ze všech pokojů je velmi pěkný výhled. Ze tří pokojů je výhled na zahradu, z jednoho pokoje na obecní zástavbu. Nadstandardní světelné podmínky jednoho z pokojů vytváří okna uspořádaná do tvaru L. Dominantním prvkem prostorné koupelny je designová rohová vana zn. RAVA, samozřejmostí je WC, koupelnové topení - žebřík. Podlahu koupelny tvoří matná dlažba v nadstandardním provedení, stěny koupelny jsou kryty velkoformátovými obklady. V celém 2. NP je laminátová podlaha.

V celém domě se nacházejí televizní a internetové rozvody. Na domě je instalováno noční venkovní osvětlení. Na zahradě je krytý studniční vrt. Čerpání vody ve venkovních prostorách je umožněno též prostřednictvím vodovodního kohoutu vyvedeného v čelní a zadní části domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522723
Dispozice5+kk
Plocha pozemku775
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.