Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyJirečkova, Praha - Holešovice

Jirečkova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Jsem majitelem krásného 3 + kk, 65 m2, nezařízený byt se nachází v prvním patře cihlového nájemce budovy nacházející se v Praze 7, v blízkosti Letenských sadů. K dispozici jsou dvě oddělené ložnice, samostatná koupelna s plnohodnotnou vanou, umyvadlem a úložná skříň, samostatné WC, technická místnost, vstup s vestavěnou skříní. V kuchyni je spojena s obývacím pokojem a má velký pracovní prostor s kuchyňskou linkou, elektrickým indukční varnou deskou, elektrický sporák, odtahový ventilátor, lednička s mrazákem, mikrovlnnou troubou a myčkou na nádobí. V kuchyni a obývacím pokoji, vstup a jeden pokoj má vinylových podlah, druhá ložnice má parketové podlahy a koupelny a WC je dlažba a obklady stěn. Vytápění a ohřev vody je zajištěn účinným plynovým kotlem se nachází v technické místnosti bytu. Všechny stěny byly právě v poslední době maloval. Lokalita je klidná a má mnoho obchodů, restaurací, bank a dalších služeb, jakož i Lentenské nebo parku Stromovka jsou v blízkosti. Lentenské náměstí Tramvajová zastávka je méně než minutu chůze, který se připojí na mnoha místech v Praze. Byt je k dispozici k pronájmu ihned. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky prosím pošlete e-mail.

I’m the owner of a beautiful 3+kk, 65 m2 unfurnished apartment located on the first floor of brick tenant building located in Prague 7, near Letná park. There are two separate bedrooms, separate bathroom with a full bathtub, sink and storage cabinet, separate WC, technical room, entry with built-in cabinets. The kitchen is combined with the living room and has a large work area with kitchen cabinets, an electric induction cooktop, electric stove, exhaust fan, refrigerator with freezer, microwave oven and dishwasher. The kitchen and living room, entry and bedroom has vinyl floors, the other bedroom has parquet floors and the bathroom and WC has ceramic tile floors and wall tiles. The heating and hot water is provided by an efficient gas boiler located in the technical room of the apartment. All walls have just been recently painted. The location is quiet and has many shops, restaurants, banks and other services as well as Lentenské and Stromovka parks are nearby. Lentenské náměstí tram stop is less than a minute walk which connects to many locations in Prague. The apartment is available for rent immediately. For more information or to arrange a viewing please send an e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522734
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.