Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyMikanova, Praha - Záběhlice

Mikanova, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+kk+pracovna (52m2) v prvním patře se dvěma výtahy. K bytu náleží: balkon orientovaný na východ (4m2), suchý čistý sklep (2m2), podzemní parkovací stání. Byt je vybaven rohovou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a nábytkem v obýváku a v ložnici (v ceně, dle dohody). Topení v bytě radiátory, v koupelně podlahové topení. V předsíni a v kuchyni dlažba, v obyváku plovoucí podlaha, v ložnici a v pracovně koberec. Byt má bezpečnostní pancéřové vstupní dveře. Budova byla zkolaudována v roce 2006, je součástí bytového komplexu Nové Zahradní Město. Dům je ve výborném technickém stavu a má funkční, dobře organizovaný výbor společenství vlastníků. Náklady na poplatky, energie a správu domu jsou cca 4-5000 Kč měsíčně, včetně úklidu společných prostor a údržby okolí úklidovou firmou. V okolí jsou zastávky autobusů a tramveje, nákupní centrum Vivo 5 minut pěšky. Nedaleko zeleň Meandry Botiče. Prodej přímým majitelem = bez provize. V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem.

Two bedroom apartment for sale (51m2) located on 1st floor with two lifts. Also included: balcony facing east (2m2), dry and clean storage unit in the basement (2m2), private underground car parking place. The apartment is equipped with kitchen including appliances, furniture included as per agreement. Heating with radiators, underfloor heating in the bathroom. Floors: tiles in the hall and kitchen, laminate floor in the living room, carpets in the bedroom and in the study. The unit has reinforced security entrance door. The house was built in 2006 as part of Nove Zahradni Mesto complex. It is in excellent condition, well managed. The fees and maintenance cost is about CZK4000 a month including water, heating and electricity and cleaning of common areas. Bus and tram stops nearby. VIVO shopping centre is 5 minutes’ walk. Green areas nearby. Sold by direct owner = no commission paid. Showarounds will take place at the end of July – please contact me by email in case of interest. I speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522800
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.