Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyPavla Beneše, Praha - Letňany

Pavla Beneše, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný slunný byt v klidné lokalitě Prahy 9 - Letňany s výhledem na park s dětským hřištěm. Jedná se o velmi žádanou lokalitu s výbornou dostupností na metro C - Letňany či B - Českomoravská. K cestování je také možné využít autobusové linky ve vzdálenosti pouhé 3 minuty chůze od domu.

Jedná se o byt 1kk v osobním vlastnictví o výměře 40,7m2 včetně balkonu po celé délce bytu. Balkon je velice prostorný a proto ho lze využít na sušení prádla, grilování nebo jen odpočinek. Po vstupu do bytu přes protipožární bezpečnostní dveře značky NEXT se dostanete do prostorné chodby jejíž součástí je velká vestavná skříň. Z chodby vedou dveře do koupelny s vanou a wc a také do šikovného kumbálku o výměře cca 4m2. Hlavní prostor bytu tvoří obývací část s kuchyní, také oddělená dveřmi. Díky své dispozici lze do pokoje pohodlně umístit jídelní kout a plně zařízený obývák s ložnicí.

Byt je součástí moderního domu, který byl postaven začátkem roku 2012. U domu je nově postavena mateřská škola. V pěší vzdálenosti je OC Letňany, jehož součástí je obchodní dům TESCO a spousta dalších obchodů a služeb. Za domem se nachází park, který lze využít na plné sportovní vyžití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522898
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.