Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně vybavenou garsoniéru o velikosti 26 m2 po rekonstrukci, v 1. patře s kuchyňskou linkou, koupelnou s WC (se sprchovým koutem), předsíní s úložným prostorem a komorou (spíží), topení: podokenní plynové topidlo (tzv. vafky), okno do zahrady. Kromě dvouvařiče bez spotřebičů. Možnost pronájmu sklepní kóje. Byt se nachází v soukromém klidném domě. Jedná se místo s výbornou dostupností na MHD (do centra tramvají cca 20 minut, na metro B do 10 minut). V bezprostředním okolí jsou obchody, kavárny, lesopark, bazény, cyklostezky, restaurace, kino Aero a další služby.

Zavedena kabelová přípojka UPC a O2. Nájemné měsíčně činí 8000 Kč, úhrada za služby činí 450 Kč za osobu (voda, úklid a osvětlení domu, odvoz odpadu). Cena nájmu neobsahuje platby za energie. Vzhledem k velikosti bytu je toto bydlení vhodné pro jednu osobu.

Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů předem. Jednání přímo se zástupcem majitelů domu – neplatíte provizi. Přednost mají seriózní zájemci (nejlépe nekuřáci) o dlouhodobější pronájem, ne pouze na pár měsíců. K pronájmu od 1. 7. 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522911
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha26
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.