Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 101 m² bez realitkyNádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný prvorepublikový byt 3 plus 1 (101 m) v centru Ostravy ve třetím patře na Nádražní ulici naproti Pasáže Vesmír. V bytě jsou nová okna (trojskla), velká komora, samostatně regulovatelné vytápění i ohřev vody plynovým kotlem. K bytu paří dva balkóny větší i menší s výhledem na Nádražní ulici. V bytě je zaveden internet i kabelová televize od UPC. Možnost samostatného parkování ve dvoře. Byt je prostorný, slunečný, nabízí i dostatek místa pro uskladnění kol nebo lyžařského vybavení. Je v ideální poloze v centru Ostravy, 5 minut od Masarykova náměstí nebo obchodního centra Karolína či škol, školek a MHD. Cena nájmu 12 000 Kč plus energie a voda podle individuální spotřeby. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem, ale není podmínkou. Kontakt: 605 265 472.

We offer to rent a beautiful first-republic apartment 3 plus 1 (101 m) in the center of Ostrava on the third floor of Nádražní Street opposite Pasáž Vesmír. The apartment has new windows (triple glazing), large chamber, individually controlled heating and water heating by gas boiler. There are two balconies larger and smaller with a view of Nádražní Street. The apartment has Internet and cable TV from UPC. Possibility of separate parking in the yard. The apartment is spacious, sunny and offers plenty of space for storage of bicycles or ski equipment. It is ideally located in the center of Ostrava, 5 minutes from Masaryk Square or the shopping center Karolina or schools, nurseries and public transport. Rental price CZK 12,000 plus energy and water according to individual consumption. The owner prefers long-term rent, but is not a prerequisite. Contact: 605 265 472.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522967
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha101
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.