Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 860 m² bez realitkyKaplířova, Libochovice - Libochovice, Ústecký kraj

Kaplířova, Libochovice - Libochovice, Ústecký kraj
Cena3 199 999 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám jako přímí majitelé k prodeji rodinný dům ve městě Libochovice. Objekt se nachází ve velmi klidné lokalitě s prostornou a uzavřenou zahradou - nabízí naprosté soukromí. Celková plocha pozemku je 800 m2, zastavěná plocha na pozemku je 110 m2 a obytná plocha 90 m2.

Dispozice domu je 4+1 s možností půdní vestavby včetně venkovního posezení či zimní zahrady. Vchod je možný od silnice přes branku, nebo přes zahradu. Vstupem do objektu disponuje nevytápěná místnost se vstupem do hlavní části domu, kde se nachází prostorná chodba se vstupem na samostatné WC s přípojkou na pračku a do koupelny se sprchovým koutem a menší rohovou vanou. Dále se nachází kuchyň se vstupem do sklepních prostorů, dále na venkovní terasu a prostorného obývacího pokoje, za kterým se nachází zbylé tři místnosti. Dům je z ½ podsklepen a je suchý, vstup je po točitých schodech s mezipatrem s regály, poté je zde umístěn nový plynový kondenzační kotel ( pořízen v 01/2018 ), z prostorné chodby je možný vstup do dalších dvou místností a na zahradu.

Dům je ve velmi dobrém stavu. Koupelna s WC je po rekonstrukci. Plastová okna v hnědé barvě pouze z přední části domu od silnice, zbylé jsou v bílé barvě. Střecha v dobrém stavu zn. BRAMAC. Rozvody vody v plastu, elektřina kompletně v mědi 220 a 380 V, vytápění a ohřev vody zajišťuje kondenzační kotel. Voda je připojená k řádu, bonusem je připojení k vlastní studni s rozvodem do objektu. Dům je připojen k veřejné kanalizaci. Podlahy jsou betonové pokryté linem a koberci, zbytek dlažba. Přípojka na internet, telefon. Zahrada je upravená a tvoří ji okrasné keře a dřeviny. Je zde velký bazén s pískovou filtrací, terasa a také pergola s krbem a udírnou. Zadní část zahrady byla využívána k pěstování zeleniny a ovoce. Na zahradě je plechová garáž a menší chladný sklep pro uskladnění zeleniny. Pozemek je celý oplocen. Sousedé jsou přátelští. Občanská vybavenost: vlak a autobus, škola, školka, společenský dům, obchody, knihovna, pošta, městský bazén, lékařská zařízení ad. Blízký nájezd na dálnici D8. V blízkosti hrad Hazmburk a zámek Libochovice. Tuto nemovitost doporučuji, v případě zájmu velice rád poskytnu osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522990
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha860
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.