Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 200 m² bez realitkyJanov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký kraj

Janov nad Nisou - Janov nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 237 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Chalupa má 200 m2 vč.kůlen plus podkroví /tři místnosti/, plus pozemek 1026 m2, příjezd až k chalupě od komunikace cca 100 m, nemovitost leží na jižní straně, celodenní slunce, do Jablonce n. Nisou cca 5 km, centrum Rýnovka Albert, do Liberce ca 7 km. Bedřichov /vleky/ 3 km, Severák cca 5 km, Špičák cca 7 km. Krásné okolí, lesy, výhled, lyžování, vleky, trasy na kola a běžky.

Chalupa po částečné rekonstrukci, voda ze zdroje na pozemku, ohřev vody bojlerem sprchový kout, WC, žumpa, sklep cca 16 m2, velká půda, v přízemí centrální obývací místnost s kuchyní 38 m2, chodba s koupelnou, kamenný chlév 16 m2, /zde odpad + voda pro možnost vybudovaní kompletní koupelny, špajz, v patře 3 ložnice. Velká terasa a prostor pro bazén.

Chalupa zabezpečena proti krádeži vnitřní mříže v oknech odnímatelné, mříže na dveřích a SMS alarm, noční proud, ovládání přes SMS . Topení na pevná paliva a el.přímotopy. Nové rozvody elektřiny a vody ve spodní části, obytná část je odizolována podříznutím. Soukromí. Restaurace v docházkové vzdálenosti, bobová dráha, bowling. Na chalupě je nová fasáda, chalupa celoročně udržovaná vč.zahrady.

Zajištěno celoroční sekání trávy. V zimě prohrnutí cesty až k chalupě plus parkování pro několik aut.

Další info a foto na vyžádáni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523003
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha200
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.