Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkynáměstí Junkových, Praha - Stodůlky

Rezervováno
náměstí Junkových, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Staňte se nájemníkem nového velmi světlého a slunného bytu o dispozici 2+kk a rozměrech 49,4 m2 s terasou o velikosti 9,1 m2 v žádané lokalitě Britská čtvrť (Praha 5 Stodůlky). Byt je nabízen na dlouhodobý pronájem za cenu 16 500 Kč/měsíc + poplatky (cca 2 500 Kč) + elektřina přepsaná přímo na nájemníka a je volný ihned k nastěhování. Prosím RK nekontaktovat!

V bytě je moderní prostorná koupelna s vanou, samostatná komora a součástí obývacího pokoje je nová kuchyň v nadčasovém designu s kvalitními spotřebiči značky Electrolux (myčka nádobí, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, vestavná lednice, vestavná mikrovlnná trouba a digestoř).

Byt se nachází v 5. NP (ze sedmi) v domě s výtahem z roku 2016 a je orientován na východ. Z terasy je pěkný výhled do širokého okolí.

Parkování je možné přímo před domem či v jeho okolí (nejsou zde parkovací zóny), popřípadě je možnost pronajmout si kryté parkovací stání v bezprostředním okolí domu. V případě uvolnění i přímo v domě.

Mezi největší výhody lokality (v okolí do 5 minut chůze od domu) jsou velmi dobré služby jako je např. Billa, drogerie DM, restaurace Kolkovna, Fitcentrum, večerka a další restaurace. Do 10 minut chůze od domu se nachází lékárna, zdravotní zařízení, školy, školka, pošta, restaurace, a další. Vinárna a cukrárna jsou přímo v přízemí domu a tak si s trochou nadsázky můžete v pantoflích dojít na zmrzlinu, kávu, dezert či sklenku vína. Sotva 5 minut chůze je vzdáleno oblíbené nákupní centrum AVION shopping park na Zličíně s obchody, jako je Tesco, IKEA a další.

Britská Čtvrť vyniká také skvělou dopravní dostupností - vchod do metra je od vchodu do domu vzdálen cca 50 m a cesta do centra trvá pouhých 15 min. bez přestupů (linka metra B - Stodůlky). V blízkosti se nachází i několik autobusových linek. Lokalita je výborně napojena na Pražský okruh a dálnici D5. Letiště V. Havla se nachází pouhých deset minut jízdy autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523333
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.