Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+kk • 165 m² bez realitkyNenačovice - Nenačovice, Středočeský kraj

Nenačovice - Nenačovice, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


DŘEVĚNÝ SRUB s velkou terasou, půvabnou zahradou a nádhernými výhledy do okolní přírody a lesů. Srub se nachází v klidné chatové oblasti na okraji obce Nenačovice v blízkosti přírodního koupaliště, cca 15 km od Zličína s četnými možnostmi nakupování, 10 km od Golfového klubu Beroun. Ideální lokalita pro milovníky přírody, pěší turistiky a cyklistiky. V rychlém dosahu dálnice D5 a letiště.

Přízemí srubu tvoří velký obývací pokoj s krbovými kamny, plně vybavenou kuchyní a přístupem na terasu, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a vstupní chodba. V patře jsou 2 samostatné ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění, elektrický kotel, vrtaná studna, myčka, indukční varná deska, alarm. Parkování na pozemku. Poplatky cca 3000 Kč měsíčně. K dispozici od září 2020.

Brand new LOG CABIN with a large terrace, cozy garden and wonderful views of the adjoining woods and greenery. Located in a beautiful and tranquil natural setting on the edge of the village of Nenačovice, near a natural swimming pool, 15 km from Zličín with lots of shopping and amenities, 10 km from the Beroun Golf Club. Ideal conditions for hiking, cycling and nature lovers. Convenient to the D5 motorway and the airport.

The ground floor features a 42 m2 living room with a slow burning stove, a fully fitted open kitchen and terrace access, shower bathroom with toilet, utility room, and entrance hall. The upper floor includes two separate bedrooms and shower bathroom with toilet.

Wooden floors, tiles, floor heating, electric boiler, private well, dishwasher, induction cooktop, alarm. Parking on the plot. Utilities around CZK 3000 per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523353
Dispozice3+kk
Plocha pozemku700
Typ budovyDřevostavba
VytápěníElektrické
OdpadVlastní čistička
Užitná plocha165
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
VodaStudna

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNenačovice
🚶 256 m (3 min)
PoštaLoděnice u Berouna
🚘 3 684 m (6 min)
Obchod
🚶 277 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 939 m (13 min)
RestauraceValek
🚘 1 497 m (2 min)
Lékárna
🚘 9 427 m (11 min)
Škola
🚘 4 114 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 151 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 599 m (2 min)
Hřiště
🚘 3 841 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.