Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyPraha - Karlín

Praha - KarlínČástečně vybaveno
Cena10 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme byt v osobním vlastnictví v jedinečé rezidenci Sluneční Věž, postavená ve spolupráci s proslulým architektem Bořkem Šípkem v projektu roku 2015. Známá svým jedinečným designem a výbavou.

Byt se nachází ve třetím podlaží budovy s osobní terasou o velikosti 200m2, podlahovým topením, automatickým zavlažováním trávníků, infračerveným alarmovým systémem, pancéřovanými dveřmi a jiným nadstandartním vybavením.

Velmi prostorná a chytrá dispozice jednotky (3+kk), nabízí velký obývací pokoj, dvě oddělené ložnice, dvě koupelny a oddělené WC pro hosty. Ze všech pokojů je možnost přímého vstupu do osobní terasy 200m2. V ceně bytu je parkovací místo v zabezpečené podzemní garáži domu a jedna sklepní koje.

Dům je nadstandartně zabezpečený kamerovými a čipovými systémy s recepcí v přízemí domu. Poloha rezidence Sluneční Věž je téměř ideální, přímo před domem se nachází Golfové Hříště Olympik, sportovní a tenisový kluby.

OC Palladium - 15min chůze

3 Zastávky tramvají

2 Zastávky metrem

OC Harfa - 5min autem

2 zastávky tramvají

We hereby offer our apartment in the renown architectural masterpiece - The Sun Tower Residence, co-designed and built by Borek Sipek, winning the prize of "Project of the Year 2015".

The apartment is situated in the 3rd floor of the building with a private terrace of 200m2, floor heating, automatic grass watering, Infrared Alarm Systems, Bulletproof doors and other above standard features.

Smart planning and disposition is offering 3 separate rooms + kitchen corner, consisting out of a large living room, two separate bedrooms, two bathrooms + one guest WC. From all rooms you may enjoy direct access to the terrace. The apartment is complemented by a private parking space in the secured underground garage of the house and one storage slot.

The house is extremely well secured by all-around camera and chip systems with a concierge in the groundfloor of the house. The location of Sun Tower is superb, offering direct access to the golf course located just infront of the house, as well as tennis and other sport clubs around the corner.

To the City Center (Palladium Shopping Mall)

15min by feet

3 Stops by tram

2 Stops by underground

To the Shopping Mall Harfa

5min by car

2 stops by tram

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523395
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha93
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.