Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyZahradní, Louny - Louny, Ústecký kraj

Zahradní, Louny - Louny, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 970 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 355 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme byt 3+1 s lodžií o 7 m2 a sklepní kójí (vše v OV) ve 4., nejvyšším patře, v žádané a klidné lokalitě se spoustou zeleně. Byt o výměře 69 m2 je nadstandardně zrekonstruovaný s krásným výhledem na České středohoří.

Byt je možné koupit s privátní garáží v domě (cena dohodou).

Při rekonstrukci byla vystavěna prostorná zděná koupelna, samostatná toaleta, položeny nové podlahové krytiny, dýhované dveře, kuchyňská linka značky Sýkora vč. spotřebičů. Byt disponuje dvěma praktickými komorami (jedna se nachází přímo v bytě a druhá na chodbě naproti bytu). V bytě jsou kvalitní plastová okna zn. Sulko.

V domě proběhla v roce 2014 rekonstrukce společných prostor, jejichž součástí jsou 2 sušárny a kočárkárna. Dále je možnost využít ve vedlejším vchodě mandl. Celý dům je zateplen a v r. 2017 byla kompletně opravena a zateplena střecha. V okolí veškerá občanská vybavenost jako např. školka, škola, samoobsluha, večerka, zastávka autobusu atd. Pro více informací a sjednání prohlídky volejte na níže uvedené tel. číslo. V ceně je veškerý právnický servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523431
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.