Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 1659 m² bez realitkyBlanenská, Brno - Jehnice, Jihomoravský kraj

Blanenská, Brno - Jehnice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji rekreační objekt v lukrativní oblasti Brno - Jehnice o celkové výměře pozemku 1659 m2, z toho 48 m2 zastavěná plocha, 16m2 - ostatní plocha - kůlna a 1595 m 2 - zahrada.

K objektu je příjezd z obce, posledních cca 500 m po nezpevněné komunikaci, parkování u pozemku.

Pozemek je členitý, rozdělený do 4 výškových úrovní, chata se nachází v jeho spodní části. V horní části je zahrádka se záhonky, roste zde rybíz, angrešt, švestka...

Pod schody je dřevěná kůlna se zděným přízemím a cesta k chatě. Pod chatou v nejnižší úrovni pozemku se nachází malý vinný sklípek.

Chata je dřevěná, uvnitř obložena modřínem. Vstup malou předsíňkou rovně do kuchyně, vlevo do obývacího pokoje, kde se nachází schodiště do prvního patra. Zde je ložnice, malý pokojík a vestavěná prosklená veranda. Z ložnice dále vede schodiště do podkroví, kde je předsíňka a pokoj. Za kuchyní se nachází koupelna se sprchou a WC. Do chaty je zavedena elektřina a voda z vlastní studny. Studna je 27 m hluboká, kopaná, sloupec vody 9m. Je vyčištěna a nově vystrojena, voda v současné době užitková, po úpravě pitná.

V chatě jsou nové rozvody elektřiny, střecha rekonstruována v 2004. Vytápění zajištují krbová kamna v kuchyni s výkonem 5 kW. Vedle chaty přístřešek k venkovnímu posezení, na pozemku zahradní jezírko, vzrostlé lesní stromy a okrasné keře. Pozemek je na kraji lesa. Jedná se o velmi klidnou lokalitu, přestože je v těsné blízkosti rušného města. Vhodné pro milovníky přírody a klidu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523487
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha1 659
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.