Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyPůtova, Praha - Nové Město

Půtova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dlouhodobý pronájem kompletně zrekonstruovaného 2+1 ve starším činžovním domě v centru Prahy (v Praze 1 - Těšnově, ulice Půtova 3, 3 minuty pěšky od stanice metra Florenc). Byt se nachází v 1. patře (2. NP) s výtahem, byt je orientován do ulice Klimentské.

Popis bytu: Kuchyň o rozloze 16,4 m2, která je průchozí a 2 pokoje o rozloze 25,5 m2 a 14,7 m2. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem, digestoří a myčkou nádobí (na fotografii ještě není zkompletována digestoř a osazené svítidlo nad linkou). V bytě je nová koupelna, samostatné WC, předsíň, bezpečnostní vchodové dveře do bytu (III. bezpečnostní třída). Byt je po kompletní rekonstrukci, nové rozvody elektro, vody, kanalizace, nové dřevěné interiérové dveře. V obou pokojích i v kuchyni jsou na podlaze dubové parkety, v předsíni, koupelně a na WC dlažba, v bytě jsou protihluková okna s textilními roletami, svítidla osazena ve všech místnostech. Kromě výše uvedeného je byt bez vybavení. Celková rozloha bytu je 68 m2. Výtah v mezipatře, z výtahu je nutné sestoupat nebo vystoupat po cca 12 schodech do bytu. Od chodby je byt oddělen zádveřím společným s dalšími dvěma byty. Byt je ústředně vytápěn centrální domovní kotelnou. Ohřev vody je prováděn bojlerem, který je v koupelně. Byt přímo od majitele domu, k nastěhování ihned.

Nájem 19.900 + služby (tj. 1.200,- záloha na topení/byt + záloha 700,- na ostatní služby/osobu). Vratná kauce 20.000,- Kč, nájem na 1. měsíc a záloha na topení a služby se platí při podpisu nájemní smlouvy. Elektřina se převádí na nájemce. Byt je připraven k nastěhování ihned.

Popis domu: Starší činžovní dům na rohu ulice Klimentské a Půtovy. Do výtahu se vstupuje ze dvora domu. Prohlídky možné po dohodě, kontaktujte mne, prosím, prostřednictvím „Poslat zprávu majiteli“ (uvedeno pod inzerátem) a uveďte, prosím, několik informací o Vás. RK a zprostředkovatelské agentury prosím nevolat ani nepsat! Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523630
Dispozice2+1
Dostupné od17. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha68
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.