Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 758 m² bez realitkyNa Balkáně, Praha - Žižkov

Rezervováno
Na Balkáně, Praha - Žižkov
Cena250 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 060 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji zahrádku - zahradní domek a nájemní smlouvu na pozemek v exkluzivní zahrádkářské osadě v centru Prahy – Na Balkáně (Praha 3). Pozemky jsou až do roku 2050 v nájmu zahrádkářského svazu, takže jde o dlouhodobé užívání. Nehrozí tedy riziko, že by byly zahrádky prodány např. developerům k jakékoli výstavbě atd., jak je tomu jinde.

Pozemek má celkovou rozlohu cca 758 m2. Jedná se o terasovitou zahradu ve svahu s rozmanitým povrchem, na které se nachází luční i sázené květiny a květinové keře (růže, hortenzie), ovocné keře a stromy. Lze zde najít původní kamenné schody a jezírka vhodné k renovaci. Zahradní domek (cca 6 m2) je s hlubokým sklepem, vhodný k renovaci nebo přestavbě. Lokalita je ve středu zahradní kolonie s překrásným výhledem na Prahu, cca 300 metrů od koupaliště Pražačka. Voda je přivedena na pozemek, elektřina zatím nikoliv. V areálu je klubovna, možnost parkování před vstupem do kolonie.

Pozemek je v současné době udržovaný pouze základním způsobem a jde tedy o ideální místo, které si můžete upravit podle svého obrazu.

Cena je za zahradní domek a odstupné za převod smlouvy o pronájmu (od Svazu zahrádkářů), nájemné činí 10.000 Kč/rok včetně všech poplatků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523682
VybavenoNevybaveno
Plocha 758
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.