Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 117 m² bez realitkyNaardenská, Praha - Liboc

Naardenská, Praha - Liboc
Cena13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 253 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nový byt 3+kk 117,3 m² v nedávno dokončeném bytovém domě s výtahem a podzemním parkováním. Dům se nachází v Liboci, mimořádně klidné a atraktivní části Prahy 6. Byt s prostornou terasou o čtvercovém půdorysu (20 m2) se nachází ve třetím (nejvyšším) podlaží budovy. Kromě obývacího pokoje s přípravou pro kuchyňskou linku a se vstupem na terasu, jsou v bytě další dva pokoje (jeden také s přístupem na terasu, koupelna, dvě WC, prádelna a prostorná chodba. V ceně bytu je jedno garážové stání a sklep.

Dům se nachází v těsné blízkosti Libockého rybníku a v jeho okolí naleznete bohatou občanskou vybavenost vč. 2 školek, 2 základních škol (i s anglickou výukou), gymnázia, dále ordinaci lékaře, obchody a kvalitní restaurace. Liboc sousedí s oborou Hvězda a jen 10 minut chůze je vzdáleno koupaliště Džbán a park Šárka. Tramvaj na Evropské ulici je vzdálena jen asi 6 min chůze.

NEMÁM ZÁJEM O SPOLUPRÁCI S REALITNÍMI KANCELÁŘEMI - PROSÍME, NEKONTAKTOVAT!

Beautiful two-bedroom (3+kk) apartment with a spacious terrace in a recently finished apartment building with a lift and underground parking. The house is situated in Liboc, a quiet residential location in Prague 6 just a few minutes' walk to tram and metro station. The apartment of total 117,3 sqm is located on the top floor (the 3rd one).

The layout consists of a living room with an entrance to the spacious terrace and a place for kitchen, 2 bedrooms (one with its own entrance to the terrace, an entrance hall, a bathroom with bathtub, sink, toilet and bidet. A second guests toilet is accessible from the hall as well as a separate laundry room. Features include oak parquet flooring and tiles, entrance security doors, aluminum windows with exterior blinds. The apartment is ready for an air condition unit installation. There are also optical cable networks for TV and internet. The price includes one underground garage space (ready for EV's fast-charging station) and a cellar unit. Parking for guests is available in front of the house. A pram/bicycle storage room is available for the residents of the building. A security/camera system guards the whole house.

The neighborhood offers e.g. two kindergartens, two elementary schools (one English teaching), a doctor's office, few shops and nice restaurants. Liboc is very close to beautiful forest park Hvězda and just 10 minutes walk is the outdoor swimming lake Džbán and Šárka park. A tram station is only about 6 minutes' walk away.

WE'RE NOT INTERESTED IN A COOPERATION WITH REAL ESTATE AGENTS - DON'T CONTACT US, THANK YOU.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523783
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha117
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.