Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1482 m² bez realitkyŠumice - Šumice u Uherského Brodu, Zlínský kraj

Šumice - Šumice u Uherského Brodu, Zlínský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavební pozemek v nejkrásnější části obce na Nivkách, přitom jen 900m chůze od centra (kostel). Pozemek je mírně svlažitý JVV (jihovýchodo-východním) směrem se skvělou přístupovou, asfaltovanou silnicí vlastněnou obcí.

Pozemek je vybavený veškerými sítěmi obce.

Území tohoto pozemku tvoří z větší části sečená louka, dále ovocné stromy (ponejvíce jaderničky) a hrubá stavba zahradního domku se sklepením. Odsud je krásně vidět až na Lopeník a další hraniční hory Bílých Karpat. Naprosto tiché místo s opravdu voňavým vzduchem.

Pozemek je na hranici přírodního území Ovčírka se stejnojmenným potokem a krásnou vycházkovou trasou kolem tamějších rybníků

Ideální parcela pro vlastní bydlení nebo pro vybudování rekreačního/turistického zázemí.

Vzdálenost od Uherského Brodu 10min (8km), od Uherského Hradiště 27min (28km), česko-slovenké hranice 27min (22km) nebo do 45min od Zlína či Trenčína.

I am offering the building plot in the most beautiful part of Sumice. Just 900m from the town center (church). The land is tenderly gradual with SEE (SouthEastEast) orientation with perfect asphalt approach road owned by town.

This building plot has all municipality networks.

This land consist of mowing meadows and fruit trees (mainly the time-honoured species of apples) and raw construction of the garden house.

There is an unique sightseeing - up to the Lopenik hill, the highest on in White Carpathian Mountains surrounded by peaceful woods. Absolutely marvelous silence and fresh air.

In a walk distance, you can find the protected natural area called Ovcirka with its systems of lakes and streams.

This is an ideal offer for own home or for new turistic/recreational background.

Distances from other places: Uherský Brod 10min (8km), Uherské Hradiště 27min (28km), Czech-Slovak borders 27min (22km) or 45min drive to Zlín or Trenčín.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523803
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 482
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.