Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyŠpanielova, Praha - Řepy

Španielova, Praha - ŘepyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce27 500 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt s dispozicí 3+1, umístěný v 6. patře ze 7 revitalizovaného panelového domu Španielova ulice s výtahem. Dům má neobvykle dobré parametry z pohledu tepelných ztrát - kategorie C úsporná; (134,9), což se projevuje minimální spotřebou tepla.

Byt se skládá ze předsíně, kuchyně, ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, koupelny a samostatné toalety - viz půdorys na obrázku. Součástí bytu je i slunná a prostorná lodžie přístupná z obývacího pokoje s výhledem na dětské hřiště mezi domy. Celý byt prošel rekonstrukcí včetně elektrorozvodů, nových podlah (koupelna a WC dlažba, zbytek PVC), nových dveří a malby. V bytě jsou plastová okna s žaluziemi.

Kuchyň je osazena kuchyňskou linkou s digestoří a plynovým sporákem s elektrickou troubou a skříní na potraviny

Obývací pokoj sousedící s kuchyní je orientován na jih, avšak díky lodžii do něj svítí přímé slunce pouze od jara do zimy, což je v zimě příjemné z pohledu vytápění a v létě z pohledu přehřívání pokoje. Pokoj je částečně vybaven nábytkem - knihovna Billy z Ikea, skříňky se šuplíky. Také je vybaven přípojkou eUPC pro příjem TV a internet.

V koupelně je umístěna vana a umyvadlo, zrcadlová skříňka, police a skříňka vedle umyvadla. Toaleta je samostatná. Stěny obou místností jsou obloženy obkladem, na podlaze je položena keramická dlažba. V bytě není v současné době pračka.

Ložnice a dětský pokoj se severní orientací jsou umístěny v klidové části bytu - sousedí se stejnými pokoji, není zde žádný hluk z vedlejších místností. V obou pokojích jsou k dispozici skříně.

Vstup do bytu je chráněn bezpečnostními dveřmi.

Poloha: Praha - Řepy mají díky své poloze vždy o cca 1-2 stupně chladněji než střed města, což v zimě vede k většímu množství sněhu a v létě k chladnějšímu počasí než v rozpáleném centru města. Díky své poloze na kraji Prahy a na vyvýšenině mají podstatně čistější vzduch než většina Prahy.

Občanská vybavenost: škola, školka, Mensa gymnázium v blízkosti bytu. V dosahu MHD Nemocnice Motol

Dopravní dostupnost: Před domem zastávka autobusů směr Zličín, Nádraží Veleslavín či Stodůlky s návazností na další autobusy (směr Motol a Dejvice), tramvaje (směr Anděl či Malá strana) a metro linky A a B. Parkování přímo před domem, v okolí několik placených parkovišť. Blízko vlaková nádraží Praha - Zličín a Praha -Ruzyně. 15 minut od domu je letiště.

Nákupy: V docházkové vzdálenosti jsou obchody Norma, Hornbach a Lidl, dále Albert, Billa, Penny Market či Tesco Expres. Veřejnou i soukromou dopravou je lehce dosažitelný Globus Zličín, Metropole Zličín či Avion Zličín.

Sport: Přímo před domem je hřiště na basketbal s umělým povrchem, 5 minut od domu je školní hřiště s veřejně přístupnou atletickou dráhou, hřišti na volejbal, softbal apod.

Požaduji kontrolu v insolvenčním rejstříku a bezdlužnost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523811
Dispozice3+1
Dostupné od8. 8. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZa Slánskou silnicí
🚶 84 m (1 min)
PoštaPraha 618
🚘 1 271 m (3 min)
ObchodNORMA
🚶 339 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 068 m (3 min)
RestauraceMaso a Kouř
🚶 147 m (2 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚶 434 m (5 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Blatiny
🚶 307 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Bendova
🚶 554 m (7 min)
SportovištěBMX aréna Řepy
🚘 1 444 m (5 min)
Hřiště
🚶 125 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.