Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 123 m² bez realitkyPastevců, Praha - Újezd u Průhonic

Pastevců, Praha - Újezd u PrůhonicVybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej slunný byt 3+kk s terasou, garážovým stáním a sklepní kójí v osobním vlastnictví. Jednotka se nachází v posledním 4.NP/4. Předností bytu je především prostorná terasa o velikosti 45,86 m2, která poskytuje dostatek místa pro venkovní sezení. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dvě ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta a předsíň. Součástí prodeje je plně vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů. Velká formátová okna s předokenními žaluziemi. Dřevěné podlahy a dlažba. Lokalita nabízí vše, co rodina potřebuje: soukromí, skvělou dostupnost MHD (metro C - Opatov 5 minut autobusem), OC chodov. V těsné blízkosti je Milíčovský les, který nabízí mnoho aktivit, ať už výlety pěšky nebo na kole, sportovní vyžití, toulání v přírodě a veškeré výhody běžného života ve velkoměstě.

V případe zájmu o bližší informace a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. RK nevolat!!!

We offer sunny apartment 3+kk with terrace, garage and cellar, situated in 4.NP / 4. The apartment has a large terrace (45.86 m2) that ensures full day brightness of the interior and sitting for relaxation.

The apartment is fully equipped and consisits of an open living room with kitchen and dining area with french windows that access to the terrace, high celilings, solid wood floors, 2 separate bedrooms, spacious entrance hall, bathroom with bathtub, separate toilet.

The location of the apartment is great for sportive families as it's really close to the Milicovsky forest. All amenitities are within easy reach within walking distance, public transport bus and metro station ( Opatov - metro C- 5 min. on bus), Chodov Shopping center, schools, medical facilities, supermarket within walking distance.

For more information please contact us. Real state agencies please dont call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523835
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha123
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.